Запрошуємо до участі у вебінарі "Енергоефективність з Fluke: Довготерміновий та систематичний підхід"

21.03.2024

Fluke – американський виробник висококласного контрольно-вимірювального обладнання, представляти який на українському ринку ми вважаємо почесним. Якість та технологічність продукції цього бренду спирається на власних розробках та дослідженнях та випливає з комплексного бачення галузі та потреб клієнтів, з якими працює Fluke.

Запрошення на вебінар Енергоефективність з Fluke: Довготерміновий та систематичний підхід

Fluke готовий ділитися власними напрацюваннями, які підсумовують величезний досвід, здобутий впродовж років роботи, тому продовжує організовувати профільні заходи для цільової аудиторії бренду.

27 березня 2025 о 14:00 за Києвом запрошуємо вас взяти участь у безкоштовному вебінарі «Енергоефективність з Fluke: Довготерміновий та систематичний підхід».

Як і попередній вебінар Fluke, захід відбуватиметься англійською мовою (володіння мовою на рівні носія не є необхідністю, переважатиме міжнародно зрозуміла технічна та галузева термінологія) і триватиме, як передбачається, 1,5 години, залежно від кількості питань та інтенсивності дискусії. Для участі потрібна попередня реєстрація тут.

Основна інформація про захід:

Формат: безкоштовний вебінар
Мова заходу: англійська
Дата та час: середа, 27 березня 2025, 14:00
Місце: Zoom
Орієнтовна тривалість: 1,5 год.

Про що говоритимемо?

Експерти очікують, що до 2030 р. споживання електроенергії зросте на понад 40%. Енергія, яку ми використовуємо, має свою вартість – як у фінансовому, так і в екологічному вимірі, а зростання споживання неминуче призведе до збільшення цієї вартості. Бізнес загалом, виробничі та промислові підприємства, які прагнуть залишатися конкурентоспроможними та контролювати зростання собівартості та вартості власної продукції та послуг, повинні вже зараз вживати заходів для скорочення власних операційних витрат. Це відбуватиметься як шляхом скорочення споживання енергії, так і збалансування більшого споживання з дедалі суворішими вимогами екологічного та енергетичного законодавства. Саме тому підвищення енергоефективності в бізнесі та промисловості є центральною проблемою найближчого майбутнього. На додаток до такого загального аналізу проблем та викликів, на вебінарі передбачається також фокус на практичних прикладних аспектах досягнення цих цілей у довгостроковій перспективі за допомогою приладів та обладнання Fluke у комерційному та виробничому контексті та з використанням конкретних прикладів з фактами та цифрами. Як правило, це – найцікавіша частина дискусії, адже кожен учасник починає аналізувати власну сферу діяльності та розуміти, де та яким чином використати пропоновані стратегії та методи, а також обладнання та прилади.

Запрошуємо приєднатися до нас онлайн та запланувати вашу участь якнайшвидше.

До зустрічі вже незабаром!

Увійти в чат
Українська Офлайн Техпідтримка Офлайн
uk
Українська Русский
Увійти в чат
Українська Офлайн Техпідтримка Офлайн
Всі бренди
Переглянути весь каталог
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Замовити зворотний дзвінок
Email:
Порівняти
Не обрано товарів для порівняння
Чат з продажів
Контакти
Порівняти