Стрімкі знижки на лабораторні прилади до кінця березня

05.03.2024

Цей розпродаж завершився…

Але сумувати не слід! Є й інші акції!

Цей розпродаж завершився…

Серед контрольно-вимірювальних приладів осцилограф – незамінний інструмент та найкращий помічник інженерів, електриків та спеціалістів з ремонту техніки, який робить їхню роботу максимально ефективною. І ми маємо для вас саме такий осцилограф!

Суперзнижки до 20% на цифрові осцилографи

Щоб дати вам можливість використовувати лише найкращі прилади, відкриваємо місяць суперзнижок на лабораторні прилади від SIGLENT, RIGOL, OWON, FNIRSI – надійних перевірених виробників, які роками залишаються лідерами продажів та вибором номер один серед наших клієнтів. На додаток до осцилографів, до переліку акційних товарів включено також обрані моделі генераторів сигналів та лабораторних блоків живлення. Всього понад два десятки приладів! Від сьогодні і до 31 березня ви можете придбати їх з відчутною економією. Щоб дізнатися, скільки саме ви заощаджуєте, дивіться повний перелік товарів та порівняйте стару та нову ціну кожного окремого приладу.

Прилади, на які діють знижки, належать до різних категорій та мають різні характеристики та можливості, тому ви точно знайдете серед пропонованих варіантів той, який оптимально відповідає вашим потребам та бюджету!

Увійти в чат
Українська Офлайн Техпідтримка Офлайн
uk
Українська Русский
Увійти в чат
Українська Офлайн Техпідтримка Офлайн
Всі бренди
Переглянути весь каталог
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Замовити зворотний дзвінок
Email:
Порівняти
Не обрано товарів для порівняння
Чат з продажів
Контакти
Порівняти